Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


William Levy életrajza

Születési név


William Levy
Becenév
Willy
Születési idő
1980. augusztus 29.
Születési hely
Cojimar, Havana, Cuba
Foglalkozás
színész,modell
Családi állapot
nős, 2 gyermek
Partner
Elizabeth Gutierrez
Magasság
183 cm
Eredeti hajszín
szőke
Szemszín
kék
Csillagjegy
SzűzLegfrissebb hírek:

Hamarosan hazánkba is eljut Jacqueline Bracamontes és William Levy közös telenovellája, a Sortilegio. A Cool január 31-étől tűzi műsorára a sikergyanús sorozatot.A Sortilegio című telenovella külföldön hatamas sikert aratott, így szinte biztos volt, hogy hazánkig is eljut. A sorozat főszereplői a nálunk is jól ismert Jacqeline Bracamontes – a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg Maribelje, illetve a Candy című sorozat címszereplője – és William Levy – az Árva angyal Juan Miguelje – lesznek. A telenovellát 2009-ben készítették, és 90 epizódból áll.

A főszereplőkön kívül is rengeteg ismerős arccal találkozhatnak a telenovella-kedvelők. A rég nem látott Chantal Andere – Paula és Paulina, Marimar – ebben a sorozatban sem kedvességéről lesz híres, Daniela Romo játssza majd William édesanyját, aki Gabriel Sotóval kerül intim viszonyba. A sikeres szereplők mellett sok új színész is feltűnik majd.

A telenovellát tehát a Cool tévé január 31-étől fogja majd műsorra tűzni.Az Epizód magazin munkatársai Mexikóban jártak, hogy interjút készítsenek az Árva angyal férfi főszereplőjével.William Levy jelenleg új sorozatát, a Triunfo del amort forgatja. Az Epizód magazin munkatársai Mexikóban készítettek vele interjút, ahol még a forgatásra is beengedték őket.

Epizód (E.): Magyarországon az Árva angyal tett igazán ismert és népszerű színésszé, hogyan emlékszel vissza erre a sorozatra?
Wlliam Levy (W.L.): Talán az Árva angyalban volt az eddigi legfontosabb szerepem. Az igazat megvallva, sokakat, közöttük engem is meglepett, hogy mekkora siker lett. Mexikóban nem is a legnézettebb idősávban tűzték műsorra. Itt ugyanis a legtöbben este ülnek le a tévé elé. Az Árva angyalt azonban délután vetítették. Mégis általában több nézőt vonzott, mint az esti telenovellák. Emiatt mindenki nagyon boldog volt, aki részt vett a sorozat elkészítésében.

E.: És ez egy csapásra a legnagyobb sorozatsztárok közé emelt téged…
W.L.: Hát a legnagyobb sztárok közé azért nem. Abban ugyanis biztos vagyok, nekem még rengeteget kell tanulnom ahhoz, hogy igazán jó színész válljon belőlem. De az tény, hogy hirtelen nagyon népszerű lettem Mexikóban. És ahogy a sorozatot egyre több országban eladták, külföldön is kezdték megismerni a nevemet. Örülök, hogy most már Magyarországon is nézik az Árva angyalt.

E.: Mégpedig nem is kevesen. Már csak ezért is érdekes, hogy a legújabb sorozatodban is együtt forgatsz Maite Perronival. Milyen vele dolgozni? De persze úgyis kérdezhetnénk, milyen vele eljátszani egy szerelmespárt?
W.L.: Maitéról csak jókat tudok mondani. Remélem, majd ő is ugyanezt mondja rólam (nevet!), de a viccet félretéve, ő az életben is pontosan olyan tündér, mint ahogyan ez a képernyőn látszik. Kedves, figyelmes, igazi jó barát, aki azonnal észreveszi, ha valami problémája van az embernek, s megpróbál segíteni. Ami pedig a szerelemi szálat illeti, vele ezt sem nehéz eljátszani. Tudom persze, hogy a sajtó időről időre összeboronál minket, de ez csak reklámfogás. Hiszen nekem van társam, Maitének pedig alakul egy kapcsolata… De nyilván majd erről ő is mesél nektek. Ha ki tudjátok szedni belőle… (nevet).

E.: Talán kellemetlen kicsit a kérdés, de nem lehet, hogy azért boronál össze a sajtó néha-néha valakivel, mert távol élsz a családodtól?
W.L.: Valóban megesik, hogy a munkám néha hosszú hónapokra elszólít tőlük. Most például én itt forgatok Mexikóban, a párom, Elizabeth pedig Miamiban vállalt szerepet egy sorozatban. A gyerekek persze velem vannak, hiszen a kislányom még nagyon kicsi. Néha egyenesen szenvedek a gyerekeim nélkül. De szerencsére a Televisával sikerült egy olyan szerződést kötnöm, hogy minden második hétvégém garantáltan szabad. Ilyenkor nem forgatok. Vagyis kéthetente mindig hazautazom hozzájuk, Miamiba. Sőt, van, amikor ennél is gyakrabban el tudok szabadulni. Most még az új sorozat elején járunk, ilyenkor kevesebb a munka.

E.: Pedig az a hír járja, hogy nemritkán éjszakába nyúlnak a felvételek…
W.L.: Őszintén válaszoljak? Ha nem jut a producereim fülébe, elárulom, hogy reggelente legtöbbször félig még alszom, amikor bejövök a stúdióba. Sokszor annyira későn fejezzük be a munkát. De aztán összeszedem magam, s mire elkezdődnek a felvételek, újra felveszem a ritmust. Ez megy itt nap mint nap. Majd ti is meglátjátok. De mindezzel együtt nagyon élvezem a színészetet. És nagyon örülök, ha a sorozataim örömet okoznak a nézőknek.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------A legújabb pletykák szerint Elizabeth Gutiérrez visszafogadta hűtlen férjét, William Levyt.Biztos tudják már azok a rajongók, akik szeretik Elizabeth Gutiérrezt vagy William Levyt, hogy William keveredett már szexbotrányba régebben is, de akkor Elizabeth megbocsátott neki.

A közelmúltban megint volt egy szexbotrány a család körül.

Állítólag William egy 17 éves lányon nemi erőszakot követett el. A lány édesanyja 2 és fél millió dollárt követel a családtól.

A nyomozást lezárta a rendőrség, ugyanis nem volt bizonyíték arra, hogy William bármit is csinált volna a lánnyal.

Az esetről Elizabeth is nyilatkozott: „Nagyon nehéz időszak ez a számunkra. Sajnos a népszerűségnek árnyoldalai is vannak. Williamről sohasem tudnám elképzelni, hogy erőszakosan viselkedjen. Főleg nem egy nővel. Amivel vádolja az a lány, az aljas rágalom.”

Később kiderült, hogy Elizabeth megbocsátott Williamnek, és megint boldogok együtt. Sokan úgy vélik, hogy ez az egész hazugság volt, hiszen a lány prostituált, és csak hazudott, amikor azt állította, hogy az Árva angyal Juan Miguelje nemi erőszakot követett el rajta.---------------------------------------------------------------

Na ehhez mi szólsz?

Az Árva angyal Marichuyának és Juan Miguelének újabb közös sorozata lesz El triunfo del amor (A szerelem diadala) címen.2010. augusztus 15-én jelentették ki biztosra, hogy Maite Perroni és William Levy lesznek az El triunfo del amor ('A szerelem diadala') című sorozat főszereplői. Ez a sorozat az Esmeralda és a Paula és Paulina producerének új telenovellája.

Több mint 2 év telt el azóta, hogy a két fiatal együtt forgatták az Árva angyal című sorozatot, amivel meglehetősen nagy sikert értek el. De nem csak az Árva angyal volt az egyetlen közös forgatásuk, hanem mindketten szerepeltek a Mujeres asesinas című krimisorozat harmadik évadjában is.

Az új közös sorozatuk az El privilegio de amar (Titkok és szerelmek) című sorozat alapján íródott. Benne egy lány (Maite Perroni) és édesanyja (Victoria Ruffo), nem tudván rokoni kapcsolatukról, ugyanazon férfibe (William Levy) szeretnek bele.

További szereplők a sorozatban: Daniela Romo, Manuel «Flaco» Ibáñez és Carmen Salinas

A forgatási munkálatok 2010. szeptember 1-jén indultak meg, és novemberben fogják először vetíteni Mexikóban.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

William Levy és Elizabeth Gutiérrez már évek óta egy párt alkot, de a házasság eddig még nem került szóba. Most azonban a sármos színész kisfia segítségével kérte meg párja kezét.
Williamet és szerelmét eddig mindenütt úgy emlegették mintha házasok lennének. Pedig eddig még hivatalosan nem erősítették meg a kapcsolatukat. William talán úgy gondolta, négy éves kisfiúk Christopher, és nemrég megszületett Kailey nevű kislányuk miatt jobb lenne ha hivatalossá tennék szerelmüket.

William a lehető legromantikusabb módon kérte meg Elizabeth kezét.

Egyes hírek szerint miközben Liz a Telemundo stúdiójában forgatta legújabb novelláját, kapott egy gyönyörű csokrot, benne egy üzenettel: "Szeretlek". Mikor hazaért, a lakás tele volt gyertyákkal és egy virágokkal kijelölt úttal ami Elizabeth szobájában ért véget. Mikor kinyitotta az ajtót ott várt rá kisfia Christopher kezében egy dobozzal. A dobozban nem gyűrű volt hanem egy kis papír amin ez állt: " Szeretlek! Hozzám jössz feleségül?"

Az újdonsült jegyespárnak nagyon sok boldogságot kívánunk, reméljük mindig ilyen boldogok lesznek.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------2010. október 15. és volt

Triunfo del amor premierje Mexikóban.A Triunfo del amornak ma lesz a premierje Mexikóvárosban. A sorozathoz több mint 10 promót készítettek, és a szereplők bemutatkozása is elkészült.

A William Levy és Maite Perroni páros új telenovelláját – akiknek első közös szerepe az Árva Angyal – minden bizonnyal sok mexikói megcsodálja és napról napra követi majd.

Az előző közös sorozatban (Árva Angyal) remekül kiálták a helyüket egymás mellet, sőt néhány ember még össze is "hozta" őket, vagy inkább képzelte őket.

A sorozat helyi idő szerint 21.15 perckor (magyar idő szerint hajnali 4.15-kor) fog kezdődni a Canal de las Estrellas tévécsatornán. Mindenesetre, a Mexikóiak ismételten szerencsések, hiszen először láthatják ezt a sorozatot!