Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ஐ♥•.••♥Teszt

1. Kit kedvelsz jobban?

a, Inuyasha

b, Miroku

c, Sesshoumaru

d, Naraku

e, Bankotsu

f, Hojo

g, Suikotsu

h, Renkotsu

2. Milyen legyen a fiúd külseje?

a, kb. 170-175cm, izmosabb, hosszú világos haj, kiengedve

b, kb. 170-175 cm, izmosabb, vállig érő sötét haj, összefogva

c, kb. 180-185 cm, izmos, hosszú világos haj, kibontva

d, kb. 175-180 cm, átlagos izom, hosszú fekete haj, hullámos

e, kb. 160-165 cm, izmos, hosszú fekete haj, összefonva

f, kb. 173 cm, átlagos izom, rövid barna haj

g, kb. 175-180 cm, izmos, vállig érő barna haj, néha összefogva

h, kb. 177 cm, izmosabb, kopasz

3. Milyenek legyenek a tulajdonságai?

a, Makacs egy kicsit, de kedves is, mindig legyen mellettem, ha szükségem van rá, nem kell túl okosnak lennie. Kicsit gyerekes is lehet, mivel én is az vagyok.

b, Ne legyen szoknyavadász!!! Csak engem szeressen, legyen kedves, bátor, okos, és helyes, na meg türelmes! ^-^

c, Nem kell bőbeszédűnek lennie, néha azért jó lenne, ha kimutatná az érzelmeit. Legyen okos, bátor, mindig legyen velem, és sose hagyjon el. Egy igazi védelmező és vezéregyéniség, a ridegségét is meg lehessen szokni. Legyen önuralma. ... Valamilyen szinten hasonlítson rám. ^-^

d, Ha tényleg szeret, akkor örökre szeressen! Legyen kemény akaratú, nem kell, hogy sok "barátja" legyen, nem kell egy igazi "angyalkának" lennie. :3

e, Legyen humorérzéke! Ha rossz kedvem lenne, akkor vidítson mindig fel! Sok barátja legyen, kik között ő lenne a vezető, de ezt nem venné olyan komolyan. Mindig jókedvű, erős és bátor legyen ....... meg azért agyilag se legyen zokni. xD

f, Sokat aggódjon értem, és mindig halmozzon el ajándékokkal! ^-^ Figyeljen oda rám. Legyen okos, segítőkész, nagyon kedves, figyelmes és romantikus. Folyton legyen velem.

g, Már messziről áradjon belőle a kedvesség! Nagyon okos legyen, ezért lehetne/lehetne majd mondjuk orvos. Kedvelje a gyerekeket és az állatokat. Hűséges, bátor, érett, kitartó, és ha nagyon kell, lehet (egy ici-picit) erőszakos és kemény. De csak akkor legyen ilyen, ha engem védene! Azonban a látsza lehet, hogy csalni fog, és az is lehet, hogy egy igazi kemény fiú.........de ez minegy, akkor is imádnám!!!!!!!!!!

h, Hát, nem is tudom... néha kedves legyen, néha pedig kicsit "gonoszkodjon".....xD Sajna mivel gyakran rosszul választok, ezért lehet, hogy veszekedős lesz, és gyakran más véleményen lennénk.... Azonban akkor is legyen oda értem! ... Talán egy kicsit piromániás is lesz. ...

4. Hol találkozzatok először?

a, Teljesen mindegy, az azonban biztos, hogy olyan helyen, ahol cseppet sem számítok rá. Az egész legyen véletlen.

b, Szinte teljesen biztos, hogy a strandon futunk össze!

c, Egy nyugod helyen, mondjuk egy gyönyörű parkban, vagy egy rejtett, eldugott részen.

d, Mondjuk egy koncerten.

e, Szerintem egy kiránduláson, vagy nyaraláson találkozunk, még az is lehet, hogy külföldön.

f, Talán a könyvtárban, vagy csak egyszerűen a suliban találkozunk. Azonban azt se zárhatom ki, hogy egy gyógyszertárban, korházban, vidámparkban, vagy egy gyógyfürdőben pillantjuk meg egymást!

g, Mindegy. Az is meglehet, hogy váratlanul osztálytársak, vagy munkatársak leszünk. De az éttermeket, kávézókat se tartom kizártnak.

h, Mikor összefutunk legyen, mondjuk tüzijáték. A helyszín teljesen mindegy.

5. Első csók? (milyen legyen, hol, mikor)

a, =o.O= Hát..........ezt hagyjuk... Ahogy jön, olyan lesz.

b, Húúúú!!! Legyen romantikus, tartson sokáig, és közben még ölelkezzünk is!!! =*w*= Az pedig teljesen mindegy, hogy hol, és mikor!

c, Egy romantikus helyen, este/éjszaka, csillagos ég alatt. Ez akkor történjen, mikor már úgy érezzük, hogy már igazán tartós a kapcsolatunk. Legyen gyengéd, érzelemmel teli, szenvedélyes, olyan, amilyet nem szívesen hagy abba az ember. =^-^=

d, Sötét legyen, mondjuk egy mozi. Nem hinném, hogy sokáig fog tartani, de biztos, hogy emlékezni fogok rá.

e, ....-.-ll..... Huncut csókocska legyen, mit szívesen élvez az ember. ^-^ Ha már lehetséges, akkor a saját lakásunkon! xD xD xD Mind1, hogy mikor.

f, Lehet, hogy kicsit ügyetlen lesz, mivel ez lesz mindegyikőnknek a legelső. Viszont romantikus lesz... Már látom is... A végét tuti, hogy el fogjuk röhögni! :3 8)

g, A szerelem nem ismer határokat! Bárhol, bármikor és bármilyen lehet!!!

h, Olyan lehet, hogy nem is lesz......... xD Legyen egy igazi érzelmes, forró csók!